Familie/Musikkteater
|
20.02.19

Georgs magiske medisin

SE TRAILER

Forrykende og kritikerrost musikkteater basert på Roald Dahls skruppelløse klassiker "Georgs Magiske Medisin". Passe skummelt og lattervekkende!

Spilletid: 1 time og 30 minutter, med pause

Passer for: Barn

Billetter

Onsdag 20. Februar
Festiviteten, Hovedscenen
Torsdag 21. Februar
Festiviteten, Hovedscenen
Fredag 22. Februar
Festiviteten, Hovedscenen

OM
FORESTILLINGEN

Georgs bestemor er ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg vil gi henne en lærepenge. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket.

Roald Dahl er en forfatter i særklasse og har skapt en verden av uuttømmelig fantasi. Han var alltid på barnas side, og lot aldri en sjanse gå fra seg til å sparke dem som sparkes bør, de maktsyke, arrogante, autoritære og dømmende. Voksne, selvfølgelig. Men først og fremst får han oss til å le. Og grøsse. Og bli litt skremt (i hvert fall en liten stund inntil alt blir bra igjen). Og så le enda mer. Hans utrolige historier har gitt stoff til internasjonale storfilmer så vel som fargerike musikaler og fengende barneforestillinger.

"Georgs Magiske Medisin" er et produksjonssamarbeid mellom tre ulike teatre: Haugesund Teater, Riksteatret og Sogn og Fjordane Teater. Det er Haugesund Teaters teatersjef som har både regi og manus.

Passer for barn 5 år og oppover.

Dagbladet

KREDITLISTE

Georg: Espen Mauno

Bestemor og Humle : Ulla Marie Broch

Mor, Høne og spillende sau : Ellen Andreassen

Far, Gris og spillende sau: Kristian Winther

Trommeslager og sau: Andreas Bratlie


KUNSTNERISK TEAM

Regi og manus: Morten Joachim Henriksen

Musikk og sangtekster: Gunnar Eiriksson og Espen Mauno

Scenografi og kostymedesign: Gjermund Andresen

Lysdesign : Øystein Heitmann