Musikkteater
|
01.11.22

Våken Drøm - Vamp i Teatret - 2022

Vår store jubileumsforestilling ble en publikumsuksess! I 2022 kommer Vamp tilbake på scenen og fortsetter feiringen sammen med oss.

Spilletid: 3 timer og 10 minutter, ingen pause

Passer for: Voksne

Billetter

Tirsdag 1. November
Festiviteten, Hovedscenen
Onsdag 2. November
Festiviteten, Hovedscenen
Torsdag 3. November
Festiviteten, Hovedscenen

OM
FORESTILLINGEN

I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Rogaland Teater og Haugesund Teater legger til rette for at Haugesund-bandet kan innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets univers.

Gjennom 25 tablåer og like mange sanger tar denne forestillingen oss gjennom menneskets historie; fra dets tidlige morgen via feirede høydepunkter og katastrofale lavmål og inn i en tid vi ennå ikke kjenner. Kjente og ukjente skikkelser dukker opp, uten noe annet til felles enn at de synger med Vamp, av Vamp.

Det er en fantasi bygd på Vamps univers, en fantasi om virkelige og viktige ting. Tekstene til Kolbein Falkeid, Ingvar Hovland og enda flere knyttes til historiske figurer og hendelser, kles i overdådige kostymer og løftes av teaterets og musikkens magi til et sted du ikke visste fantes. Hvilken Vamp-sang skal Stalin synge?

Regissør Yngve Sundvor har lagd en forestilling som viser oss historien på en litt annen måte. På scenen møter vi fem musikalske skuespillere, i tillegg til besetningen i Vamp.

Du har sikkert hørt sangene før, men aldri har du sett dem sånn. Du har ærlig talt aldri vært utsatt for noe lignende.

Besetning kommer.