Nyheter

Hva er tanken bak Kafka på NAV?

Høstens store satsing på HAUT scene er Kafka på NAV av Kjøllmoen/Vedel. Stykket er en komedie, men er den også en kritikk mot NAV? Og hva kan folk forvente seg av en komedie om et system vi alle kjenner godt, og mener mye om?

Det er mange spørsmål som skal besvares. Derfor inviterer vi, i samarbeid med Haugesund Folkebibliotek, til "Tanken Bak Kafka på NAV". På arrangementet kan du også møte en annen som har nylig har skrevet om NAV, nemlig forfatter og politiker Mímir Kristjánsson.

Torsdag 13.august treffer du hele teamet som jobber med den nyskrevne forestillingen. Regissør Leiv Arne Kjøllmoen forteller mer om bakgrunnen for stykket, vi viser hva vi tenker om scenografi, og skuespillerne leser et utdrag. For å få inn andre perspektiver på NAV, avslutter vi kvelden med en samtale med regissør Leiv Arne Kjøllmoen og forfatter Mímir Kristjánsson (Mamma er trygda). Samtalen blir moderert av teatersjef Morten Joachim Henriksen.


På grunn av Koronarestriksjoner er det kun et fåtall billetter tilgjengelig. Vi anbefaler derfor at du kjøper billetter på forhånd.