Nyheter

Ledig stilling: Markeds- og kommunikasjonsansvarlig

Haugesund teater søker markeds- og kommunikasjonsansvarlig 100% stilling.

Haugesund Teater har som ambisjon å videreutvikle byen og regionens eierskap til sitt eget institusjonsteater. Vi har det siste året knyttet til oss en rekke sterke kunstneriske krefter og er i gang med prosjekter som vil gjøre Haugesund Teater synlig på landsdekkende nivå. Vi ønsker å kapre større markedsandeler av publikum i vår region, så vel som i nærliggende. Vår nye marked og kommunikasjonsansvarlig vil få ansvar for å videreutvikle vår posisjon i bransjen og vår synlighet i regionen.

Vi søker en presis og kreativ kommunikasjonsansvarlig som har en brennende interesse og forståelse for scenekunstfeltet. Du blir vår viktigste stemme mot lokal og nasjonal presse, vårt publikum, potensielle storkjøpere av billetter, sponsorer og vårt designbyrå.


Kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning innen markedsføring eller salg
  • Erfaring fra lignende arbeid på sammenlignbare steder (teater, kulturhus, konsertsted)
  • Relevant kunnskap og erfaring med SoMe og analyse av disse
  • Førerkort klasse B
  • Meget gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en åpen og utadvendt person med selvtillit, glød og fortrolighet med hvordan markedskommunikasjon kan generere pressens interesse og gi ytterligere mulighet for salg.

Vi ønsker at du er sterk på innhold og kan jobbe selvstendig med nettsider, nyhetsbrev, artikler og markedsmateriell, samt publisering i alle formater på alle våre plattformer og sosiale medier. Du skriver godt, poengtert og selgende.

Vi leter etter en humørspredende lagspiller med ambisjoner og evne til å gjennomføre prosjekter for egen maskin.

Søknadsfrist: 10.oktober 2019


Arbeidsgiver: Haugesund teater AS

Arbeidssted: Smedasundet 98, 5525 Haugesund

Tiltredelse: 01.01.2020

Ansettelsestype: Fast

Søknaden sendes til: hanne@haugesundteater.noFor spørsmål om stillingen ta kontakt med:

Hanne Eidsvåg Andersen
administrasjonssjef

E-post: hanne@haugesundteater.no
Tlf: 943 31 244

Haugesund teater er ett av Norges institusjonsteatre. Teateret holder til i Haugesund og er regionteater for hele Haugalandet. Haugesund teater har 6 fast ansatte, og en kunstnerisk leder på tidsbegrenset ansettelse. Vår administrasjon ligger i pent til i Smedasundet 98. Haugesund teater kan tilby et kreativt, morsomt og godt arbeidsmiljø.