Nyheter

Vi setter opp to eksklusive familieforestillinger av UBÅT i juni!

Haugesundteater Svarthvit Henriette 9 Of 9

19.og 20.juni kan et knippe familier få med seg familieforestillingen UBÅT på HAUT scene.

​Da Covid-19 gjorde sitt inntog for alvor i mars ble vår barneforestilling UBÅT, forfattet og regissert av Gunnar Eiriksson, satt på vent.

For å være helt ærlig: Det var ikke mye som tydet på at vi kunne sette opp forestillingen før sommeren.
​Heldigvis har vi mange engasjerte (og smarte) ansatte, som så veldig ønsket å få vise dere dette fantastiske stykket med vårt originale skuespillerteam, Team 2020.
​Hovedforestillingene settes opp i høst, men noen få heldige kan nå altså få med seg forestillingen allerede før sommeren!

Smittevern gjør at vi har valgt å kun legge ut rabatterte familiebilletter til forestillingene, der familier sitter sammen, med en meter avstand mellom hver familie. Til sammen vil det derfor kun være 12 familier som kan få med seg forestillingen 19. og 20.juni.

Forestillingen handler om Pappa, Argentina og den elektriske ålen Lugar, som bor på en ubåt. Kloden er dekket av hav og lufta er giftig. Men det viktigste av alt er mamma, som forsvant da Mamma og Pappa bygget på en tidsmaskin. Tross dette noe dystre utgangspunktet er dette en barnefortelling full av musikk, herlige karakterer og ikke minst mye humor og lek.

Stykket er nyskrevet for Haugesund Teater, men manuset er plukket opp av Nationalteateret på Island, der det får premiere neste år.