Nyheter

Vil du være vår husscenograf i 2020?

Haut Profilbilde Hvit

Haugesund Teater søker husscenograf i 1 års engasjement

Haugesund Teater er regionteater for Haugalandet, nærmere bestemt kommunene Haugesund, Karmøy, Vindafjord, Sveio og Kvinnherad. Teateret holder til i Festiviteten Konserthus i Haugesund, hvor forestillingene spilles på Hovedscenen, Intimscenen og Teaterkaféen. I tillegg er teateret å finne på mindre turnéer i regionen og på utvalgte andre spillesteder i Haugesund. Haugesund teater har 6 ansatte, og har et årlig budsjett på 20 millioner kroner.

Den 2 desember 2019 begynner vårt nye ensemble ved Haugesund Teater. De skal være ved Haugesund Teater i 13 måneder – altså ut 2020. Til denne gruppen vil vi knytte en husscenograf som skal stå for de sceniske konseptene til de fleste produksjonene i 2020.

Vi søker etter en scenograf med minimum 3 års utdanning, og som kan dokumentere betydelig erfaring fra produksjoner for både store og små scener. Det vil være en fordel om du er praktisk anlagt og har forståelse for håndverk.

Vi vil ha en scenograf som vil være med å løfte Haugesund Teaters synlighet og evne til å levere teaterproduksjoner av høy kvalitet. Vi vil ha en scenograf som vil bo i regionen og være en del av byens teatermiljø. Vi vil ha en scenograf som ønsker å være en del av vårt ensemble i 2020.

Oppstart: 1.januar 2020

(Oppstart vil måtte diskuteres mtp produksjonsrytme og første forestilling 2020)

Varighet: 1 års engasjement

Stillingsprosent: 100%

Bo- og arbeidssted vil være Haugesund.

Lønn etter avtale, men i henhold til NTO’s tariffavtaler.

Søknadsfrist: 20 januar 2019

For utfyllende informasjon om ensemble, mulige prosjekter og rammer, ta kontakt med teatersjef Morten Joachim Henriksen, mobil 974 60 069 eller

mj@haugesundteater.no, eller send søknaden direkte til scenograf@haugesundteater.no.