Barneteater
|
22.02.20

Fant på i Farta

Improvisasjonsteater for barn. I «Fant på i farta» er det barna som bestemmer hva historien skal handle om.

Passer for: Barn

Billetter

Lørdag 22. Februar
HAUT Scene
Lørdag 22. Februar
HAUT Scene

OM
FORESTILLINGEN

Når 3 tidsreisende historiefortellere skal lage masse historier i alle tider - blir det i lengden veldig mye jobb. Da er det bedre å bare finne på i farta. Og hvis noe ikke funker er det jo bare å skru tiden tilbake å prøve på nytt.

Improvisasjonsteater vekker fantasien til både store og små! Instruktør og skuespiller Mats Holm er fra teamet som står bak storsuksessen «Billig brus» i Tromsø og har lang fartstid som improvisatør for både voksne og barn. Sammen med et kjerneensemble bestående av Nina Sele, Håkon Karoliussen og Janna Kari Kvinnesland utvikler han vårt impro-konsept for barn i Haugesund.

Fant på i farta blir HAUT sitt faste månedlige lørdagstilbud for barn, og åpner E-verket som HAUT sin nye scene på kaien i Haugesund!


IMPROSKOLEN
Impro bygger selvtillitt og tilstedeværelse!

Etter «Fant på i farta» FOR barn starter improskolen MED barn. Her vil en av skuespillerne fra «Fant på i farta» gå igjennom lærerike og morsomme leker og improvisasjonsteknikker. Improskolen vil etterhvert utvikle seg med grupper for begynnere og viderekomne og har som hensikt å utvikle et miljø for improvisasjonsteater i byen.

Men være rask! For å sikre oss at barna får en best mulig opplevelse vil det i første omgang kun være 10 plasser tilgjengelig pr gang. Billetten kan kun kjøpes av de som har vært på "Fant på i farta" tidligere på dagen.

Anbefalt aldersgrense er 7 år

På scenen:

Nina Sele

Håkon Karoliussen

Janna Kari Kvinnesland