Barneteater
|
05.11.20

Ubåt

Hva skjer hvis all isen på jorda smelter? Kanskje vi må bo i ubåter? UBÅT er et splitter nytt stykke for barn, fullt av herlige karakterer og stemningsfull musikk. Det er en fortelling om nysgjerrighet, håp og om å flyte og synke samtidig.

Spilletid: 1 time, ingen pause

Passer for: Barn

Billetter

Ingen billetter tilgjengelig for øyeblikket.

OM
FORESTILLINGEN

Noen år frem i tid. Kloden er dekket av hav. Lufta kan vi ikke puste inn, den er giftig for mennesker. Midt i dette havet bor Argentina og Pappa, i en ubåt, fullt utstyrt med både et ferskvannsproduserende pumpeorgel, en Tangmelkstasjon og et ekte periskop.

Det høres kanskje litt trist ut, men det er egentlig ikke det, og det er uansett den eneste virkeligheten Argentina kjenner. Dessuten har de jo Lugar, den elektriske ålen som gir ubåten strøm!

Mamma er borte. Hun forsvant mens Mamma og Pappa bygget på en tidsmaskin. Hun forsvant liksom bare ut av tiden! Nå leter Pappa og Argentina etter «reiseklumper», slik at de kan fikse tidsmaskinen, og kanskje redde Mamma. Underveis treffer de en liten robotgutt, Anon, og han kan fortelle Argentina om en virkelighet hun ikke visste hadde eksistert - en virkelighet der mennesker bodde på land, før lufta ble giftig og havet overtok planeten. Kan dette virkelig stemme? Har ikke mennesker alltid bodd i ubåter? Og hvorfor har ikke Pappa sagt noe om dette før? Kan Pappa og Argentina reise tilbake i tid og advare folk? Men hva med Mamma, da?

Anbefalt nedre aldersgrense: 7 år
Grunnet høye lyder vil det ikke være mulighet for å ta med baby inn på denne forestillingen.


Vi opprettholder smittevern på forestillingene. Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller føler deg generelt dårlig, ber vi om at du holder deg hjemme. Får du senere konstatert at luftveissymptomene ikke var smitte av Covid-19 får du nye billetter av oss, så sant vi har ledige plasser på den aktuelle forestillingen.

I forfatterens egne ord:
"Scenen som er satt, med klima som et bakteppe, kan kanskje virke dyster på noen og enhver. Men historien jeg vil fortelle er alt annet enn dyster. For som vi ser, gjennom barns øyne er det håp og mot som holder oss flytende. Og dette er deres fortelling.