Barneteater
|
16.01.19

Vaffelfisken

SE TRAILER

Reven og Grisungen har lånt en bok med bilder av alle slags sjødyr. De drar på fisketur, men kanskje er det mer enn vaffelfisk som lurer i dypet.

Spilletid: 40 minutter, ingen pause

Passer for: Barn

Billetter

Ingen billetter tilgjengelig for øyeblikket.

OM
FORESTILLINGEN

Nok en gang kaster duoen Ida Frisch og Martin Osvold seg over det varme og lattervekkende universet til til Bjørn F. Rørvik. Denne gangen er det Vaffelfisken som står for tur.
En sprø og morsom historien om vennskap og fiskelykke. I en bok Reven har lånt på biblioteket er det bilder av svært snodige fisker og sjødyr. Spesielt fristende virker den appetittvekkende Vaffelfisken. Med sekken stappet med syltetøy og spagetti bolognese legger Reven og Grisungen ut på en fisketur helt utenom det vanlige, og kanskje er det noe mer enn Vaffelfisken som lurer i dypet? Reven og Grisungen er tilbake i en morsom og sprudlende liten perle av en historie, hvor man lærer at naturen ikke skal forstyrres og at skilt hvor det står "Fising FORBUDT!" skal respekteres!

Passer for barn 4 år og oppover.

PÅ SCENEN

Reven: Martin Osvold

Grisen: Ida Frisch

KUNSTNERISK TEAM

Regi: Yngve Berven

Scenografi og dukkemaker: Pia Noreger

Kostymedesign: Nell Knudsen

Maskør: Unni Gjerde Jørgensen

Rekvisittør: Aslaug Salhus Eriksen

Lyddesign: Vegard Fossum

Lyssetting: Ole Frederik Pedersen

Inspisient: Motiejus Kurmis

Manuset er skrevet i samarbeid mellom regissør Yngve Berven, Ida Frisch og Martin Osvold basert på Bjørn F. Rørviks bok.