Nyheter

9 utsolgte hus før premiere - Våken Drøm er klar for Haugesund

SH Dirdal 4 DT8555

Våken Drøm - Vamp i Teatret er en storslått feiring av Vamps 30 år på scenen. Forestillingen tar for seg noen av Vamps kjente og mer ukjente sanger, der hver av sangene er sitt eget tablå. Vi blir dratt gjennom verdenshistorien, fra en dramatisk ofringsscene via et pestherjet Europa og til mer muntre scener i nyere tid. På scenen står 5 dyktige skuespillere, i tillegg til Vamp selv.

Forestillingen hadde urpremiere ved Rogaland Teater 10.mars, der den ble rammet av omfattende koronarestriksjoner. En skulle spille for 7089 mennesker - i stedet fikk kun 1833 med seg forestillingen i Stavanger.

Mye kan tyde på at Haugalendingene også har fått øynene opp for feiringen. Over halvparten av forestillingene er utsolgt dagen før premieren. Trinn 2 i regjeringens gjenåpningsplan blir iverksatt i dag, i grevens tid for et teatersultent publikum.

På scenen står flere anerkjente skuespillere, blant annet Espen Hana og Haugesunds egen Rikke Westerlund Lie. Ida Holten Worsøe, kjent fra større forestillinger på Den Nationale Scene, står også på scenen når forestillingen kommer til Haugesund.