Nyheter

Juleferie på HAUT

Siste forestilling er spilt for i år, og det betyr at vi tar juleferie. Her finner du litt info om åpningstider, og hva som venter oss på nyåret.

DSC05786 3

2022 har vært et tettpakket teaterår, med hele 3 forestillinger regissert av Ida Høy med Gjermund Andressen på scenografi. To svært dyktige mennesker, som virkelig har bidratt til å løfte 2022 til et teaterår byen kan være stolt av.
Vi vil takke alle som har bidratt, av skuespillere, musikere, teknikere, scenepersonell og kreative ansatte. Ikke minst vil vi takke dere i publikum - takk for at dere kommer igjen og igjen!

Nå tar vi alle en velfortjent ferie, og det inkluderer billettluka. Vi holder åpent til og med onsdag 21.desember, og åpner igjen 2.januar.

Dersom dere har spørsmål angående billettkjøp i romjula kan vår billettleverandør Eventim kontaktes på tlf +47 21 95 92 00, eller ved mail til kundeservice@eventim.no.
Deres kundeservice har åpent mellom frem til julaften, samt 27.-30.desember mellom kl 10:00 og 14:00.

14.januar kjører vi i gang igjen med nypremiere på familieforestillingen UBÅT. Rett over påske kjører vi påskekrim a la Agatha Christie (mer info kommer), og innimellom krydrer vi med monologer og Impro.

Frem til da vil vi ønske dere alle en riktig god jul. Vi gleder oss til vi ses på nyåret!