Nyheter

Team HAUT

Team KNEKK

TEAM HAUT og TEAM KNEKK

Teaterfolk er noe for seg selv. Det blir kanskje ikke teater uten skuespillere på scenen, men det ser temmelig stusselig ut dersom ingen tar på seg jobben å sette visjonene ut i livet. Dette gjør vårt tekniske team!

Det er ingen hemmelighet at Haugesund Teater befinner seg i et bygg som slett ikke er tilrettelagt for teaterdrift på det nivået vi ønsker å operere på. Allikevel klarer vårt tekniske team å trylle frem det ene drømmeaktige rommet etter det andre. Det har nærmest blitt en klisje at teatersjefen kaller teknisk leder en trollmann på premierefesten. Utover at det er en klisje er det er også viktig å belyse at dette arbeidet er et kollektivt løft i en intens periode der lysten til å realisere prosjektet på vegne av teatret gang på gang trumfer det som måtte stå i veien av hindringer og utfordringer.

Haugesund Teater har lagt seg på en svært ambisiøs linje når det kommer til visuell utforming. Vi er statsstøttet og vi vil at både publikum og de innleide kunstnerne skal oppleve at man kan realisere moderne og avanserte kunstneriske konsepter i Haugesund. Dette er med på å bygge identiteten til Haugesund og sikrer oss tilgang til kunstnere som i utgangspunktet kan velge arbeidsplass selv.

Så en spesiell takk til:

- Ole Frederik Melhus Oldekjær, teknisk leder, 1 f.v

- Christina Sørnsen, inspisient og kostymetekn. 2 f.v

- Marianne Melhuus Oldekjær, rekvisitør 8 f.v

- Olve Sævik, lydtekniker 9 f.v

- Motiejus Kurmis, scenetekniker og fotograf 10 f.v

- Monika Bjerke, ikke til stede.

Dere er pakka vi selger til kunstnerne. Når dere leverer på dette nivået klarer vi oss foreløpig uten dusj, foaje og 1000 andre ting man tar for gitt at finnes i en offentlig institusjon. Vi gleder oss selvsagt til den dagen et eget bygg står klart.

Og selvfølgelig takk til hele kunstnerisk team! Vi spiller hverandre gode!