Nyheter

Vi søker Lydtekniker

Haugesund teater søker lydtekniker i 40% fast stilling.

Haugesund teater, HAUT, er Nord-Rogalands regionteater. Siden 1986 har vi levert et bredt spekter av forestillinger av nasjonal og internasjonal klasse. Vår scene, HAUT scene, befinner seg for tiden i leide lokaler i Smedasundet 98, men vil i løpet av få år flytte inn i et nytt lokale tilpasset vår drift. Haugesund teater er et av Norges 28 institusjonsteatre - finansiert av stat, kommune og fylke. Vårt mandat er å lage scenekunst av høy kunstnerisk kvalitet til glede for publikum i vår region.

Har du lyst til å bidra til at våre forestillinger får den lyden og lyddesign de fortjener? Er du en dyktig lydtekniker med erfaring fra teater-/kulturproduksjoner, som også setter pris på å jobbe som freelanser? Vi ser gjerne at nettopp du søker stillingen hos oss.

Om stillingen:

Vi trenger en som kan utføre lydtekniske oppgaver under prøver og forestillinger, i tillegg til rigg, reparasjon og vedlikehold av lydteknisk utstyr. Noen uker er hektiske, andre er roligere, og arbeidstiden vil derfor kunne bli gjennomsnittsberegnet over en lengre periode. Vi vil gjennomsnittlig ha 2 hovedproduksjoner i året, og arbeidet vil bli konsentrert rundt disse. Det er stor mulighet for å ivareta en freelanservirksomhet ved siden av.  

Du vil sammen med teknisk team være med på å levere tekniske løsninger til teaterets hovedproduksjoner. Stillingen kommer også til å innebære tverrfaglige oppgaver innen scenerigg og sceneteknikk. Stillingen er underlagt teknisk leder i det daglige arbeidet. 

Det er svært nyttig om du kjenner deg igjen i dette:

- Relevant utdanning innen lydteknikk, lang erfaring som lydtekniker innen kulturfeltet er godt nok. 
- Solid erfaring med drift og vedlikehold av lydteknisk utstyr 
- Solid erfaring som lydtekniker på et bredt spekter av arrangementer 
- Riggsertifikat eller annen dokumentert opplæring innen rigg av sceneteknisk utstyr.
- God kjennskap til digitale miksepulter (A&H Avantis, Yamaha TF serien) 
- Er en erfaren bruker av Qlab 
- Gode datakunnskaper 
- Grunnleggende EL-kunnskap 
- Førerkort klasse B, gjerne BE eller C1 

Det er ønskelig at du kjenner deg igjen i noe av dette: 

- Erfaring med studioteknikk og opptak 
- Annen produksjonsteknisk kompetanse er en fordel, som for eksempel lodding, snekring, sveising, kjennskap til filming/strømming, m.m 
- Erfaring med teaterlyd (for eksempel musikaler) 
   

Hva kan du forvente av oss?

Du blir en del av produksjonsteamet til et av Norges minste institusjonsteatre. Teateret bestreber å holde et høyt kunstnerisk nivå, og har engasjerte og dedikerte medarbeidere.

For å kunne levere på vårt mandat er vi helt avhengige av gode medarbeidere, som ser hva som trengs før kunstnerne på scenen helt skjønner det selv. For at vi skal få til dette vet vi at vi må sikre trygge arbeidstakere, som får de verktøyene de trenger for å utføre sitt arbeid. Vi er et forholdsvis lite teater, men med høy profesjonsgrad, og vi vet dette krever det lille ekstra av staben. Vi tilrettelegger for dette i praksis ved å gi deg en stor grad av tillit og frihet til hvordan jobben utføres. Vi har lønn etter gjeldende tariffavtale og ferie hele juli. I tillegg har vi som institusjonsteater en av de beste pensjonsordningene i landet.

   

Søknadsfrist: 11.juli 2023 
Arbeidsgiver: Haugesund teater AS 
Arbeidssted: Smedasundet 98, 5525 Haugesund 
Tiltredelse: Etter avtale 
Ansettelsestype: Fast 

Søknaden sendes til hanne@haugesundteater.no
For spørsmål om stillingen ta kontakt med teknisk leder Ole Frederik Melhuus Olderkjær på 414 95 362.