Presserom

Georgs Magiske Medisin hadde en sprelsk og fargerik premiere i Haugesund!

Georgs Magiske Medisin, basert på boken av Roald Dahl, hadde sin start på Haugesunds-delen av turneen sin i går, 20. februar. Forestillingen har vært på reisefot rundt i hele Norge, før de endelig kom seg til Haugesund. At forestillingen har lengst spilleperiode i Haugesund er ikke uten grunn. Det er nemlig Haugesund Teater sin egen teatersjef, Morten Joachim, som har skrevet og regissert stykket.

Forestillingen handler om Georg som ønsker å gi sin bestemor en lærepenge. Georgs bestemor er ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket.

Det var god stemning i salen med barn som danset, lo høyt og som ble engasjert i forestillingen. Det ble ropt høyt når karakteren Georg sa feil farge på malingen han hadde brukt og flere ble fascinert over boblende som kom sigende utav gryten.

I midten av første akt ble forestillingen avbrutt pga. tekniske problemer men disse ble heldigvis fort løst. Dette påvirket ikke publikummet sin opplevelse av forestillingen, og det ble glede i salen når forestillingen kunne fortsette igjen.

Etter pause var det like god stemning og forestillingen avsluttet med stor applaus.

Haugesund Teater er en stolt produksjonssamarbeidspartner, i dette prosjektet produsert sammen med Riksteatret og Sogn og Fjordane teater. Og vi applauderer vår teatersjef Morten Joachim, samt resten av produksjonen, for en fabelaktig og fengende forestilling, både for barn og voksne.

2838930 2
2838930 3
2838930 4
2838930 5
2838930 6
2838930 7
2838930 8
2838930 9