Presserom

Haugesund Teater til The Globe i London

22 september er Haugesund Teater (HAUT) invitert til å bidra med flere utdrag fra sin kommende «Midtsommernatts drøm» under konserten med Bjarte Eikes «The Alehouse Session» på The Globe i London. Dette er en fantastisk mulighet for regissør Erlend Samnøen og skuespillerne Ane Skumsvoll og Gunnar Eiriksson å vise seg frem utenfor Norges grenser. Det er dessuten en flott måte å vise publikum og bransje at man kan få til store ting på de små teatrene!

Gunnar Eiriksson og Ane Skumsvoll «TWIN» og «22 juli»

Med på laget til høstens storsatsning har Haugesund Teater fått med seg et knippe eksellente skuespillere. To av dem spiller sentrale roller i to av høstens norske seriesatsninger. Det er noen år siden Ane Skumsvoll TVdebuterte i serien «Himmelblå», men blir i høst å finne i NRKs storsatsnig «22.juli». Gunnar Eiriksson debuterer på TVskjermen i en stor rolle som politimannen Frank i serien «Twin», hvor han blant annet spiller mot Kristoffer Hivju.

Prisvinnende The Alehouse Sessions – Fra Boston – Hong Kong – London og Haugesund

Bjarte Eikes prosjekt The Alehouse Session reiser for tiden rundt hele verden med sitt pris og publikumssvinnende fyrverkeri av et orkester – nemlig «The Alehouse boys». I September flytter Eike og hele hans orkester til Haugesund for å bidra på scenen i oppsetningen av «En Midtsommernattsdrøm på Tønneloftet. The Alehouse Sessions har vunnet priser over hele Europa for sin tilgjengeliggjøring av det underholdende og festaspektet i 1600talls barokkmusikk.

I NRK Studio 2 12.august dro Karen Frøsland Nystøyl spesielt frem Bjarte Eike som en av grunnene til å avlegge Haugesund et besøk teaterhøsten 2019

2905493 2