Presserom

Ida Holten Worsøe til Teaterkonserten Våken Drøm - Vamp i Teatret

Når jubileumsforestillingen Våken Drøm - Vamp i Teatret kommer til Haugesund 28.mai, er det uten Ragnhild Tysse Jørgensen. I hennes sted kommer Ida Holten Worsøe.

Ida har blitt Heddanominert to år på rad for beste kvinnelige hoved- og birolle, og har som frilanser vært ansatt ved bl.a Jo Strømgren Kompani, Riksteatret, Det Norske Teatret og Oslo Nye Teater, og spilte nylig Sally Bowles i Cabaret ved Den Nationale Scene i Bergen. Vi har tatt en kort prat med Ida, knappe tre uker før hun står på scenen i Haugesund.

Hva tenker du om å overta rollen til Ragnhild i Våken Drøm?

"Etter møtet og prøven i Stavanger ser dette ut til å bli et godt samarbeid, både med regissør Yngve, koreograf Victoria samt med kollegaene jeg skal få jobbe med på og rundt scenen. Jeg gleder meg stort til å være en del av dette musikalske universet, få spille med de dyktige skuespillerne i ensemblet -og det er så klart utrolig fint å få stå på scenen med Vamp. Det er jo dessuten min første produksjon ved Haugesund Teater, det er jo stas i seg selv."

Hvilke forventninger har du til å stå på scenen i Haugesund?

"Vi er jo midt i en periode der det å få samles i en teatersal er en stor bonus, både for oss og for publikum, og jeg håper at dette fysiske møtet kan by på gode opplevelser for oss alle. Jeg er takknemlig som får formidle kunst i denne perioden, og at det er med et så sterkt ensemble og med dette materialet er jo helt rått."

Med det ønsker vi dere alle velkommen inn i teatret, og til en Våken Drøm.

"Våken Drøm - Vamp i Teatret" spilles fra 28.mai til 18.juni på Festiviteten.

3097773 2
3097773 3
Siv Hafstad Grinde
Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
3097773 4
3097773 5