Presserom

Suksessfullt lunsjforedrag med Øivind Bratberg

Lørdag 16. februar holdt Haugesund Teater, i samarbeid med Øyo-biblioteket, et lunsjforedrag i Teatercafeen.

Foredraget er bygget på konseptet, Tanken Bak, som HAUT tidligere arrangerte i høst i forbindelse med «Verda er ein Skandale». Konseptet handler om å diskutere grunnen til å sette opp forestillinger, bakgrunnen for valget og hvorfor akkurat den forestillingen er valgt. Øivind Bratberg ble dermed invitert til Haugesund for å holde et foredrag om Roald Dahl sitt liv og holde en samtale med teatersjefen om Georgs Magiske Medisin. Sistnevnte har teaterpremiere i Haugesund 20. februar (i samarbeid med Riksteatret) og er regissert av teatersjef, Morten Joachim.

Etter forespørsel fra Øyo-Biblioteket ble det avtalt å ha et dobbelt-arrangement hvor første del handlet om Brexit og andre del handlet om Roald Dahl. Det vil vi påstå ble en suksess. Vi håper det vil oppstå mulighet for å samarbeide med Øyo-biblioteket en gang igjen i fremtiden.

En halvtime før forestillingen begynte publikum å sige inn i Teaterkafeen. Fra kl 12.00 var de fleste setene foran scenen tatt. Majoriteten av publikummet ble sittende fra start til slutt.

Vi takker Øyo-biblioteket, Øivind Bratberg, samtalepartnerne og publikum for en god opplevelse på en lørdag ettermiddag.

2837330 2