Presserom

Teatersjef Morten Joachim slipper debutalbum

Morten Joachim har de siste to årene gjort seg bemerket med en teaterforestilling basert på låtene fra albumet. Forestillingen er spilt over hundre ganger og er sett av nærmere 15.000 publikummere. Morten har også vært to ganger i Salongen på P2, vært i radiodokumentaren på P2, hatt lørdagsportrettet i Aftenposten, portrett i Dagbladet Magasinet mm. i prosjektperioden. Prosjektet er karakterisert av kritikere over hele Norges land som usentimentalt, ærlig og klokt. Vi håper folk kan si det samme om innspillingen.

PROMOLINK: https://promo.theorchard.com/jNrxXHAHBFdyABZY0gpW

Musikalsk har Morten Joachim sin store inspirasjonskilde i den hooklinebaserte delen av kunstnerskapet til den amerikanske artisten Ani Di Franco, men kan i sin norske språkdrakt mer beskrives som en blanding av Siri Nilsen og Stein Torleif Bjella. Tekstene er gjennomarbeidet og metaforiske, men også blottleggende i sin natur.

Albumet er produsert av tidligere Bjella-produsent og eier i studio Amper Tone, Bård Ingebrigtsen. Med seg i bandet har ha Bård Ingebrigtsen, Martin Langlie, Marita Igelkjøn, Eirik Øien og Erik Sollid. På «Vi to» er også Maria Due med på kor.

«Fire begravelser og ett bryllup» har blitt et helstøpt album skapt i en ti års lang prosess.

Singelen «Sorry» og «Vi to» er svært radiovennlige og er allerede sluppet på de fleste tilgjengelige digitale flater. Vi håper du tar deg en lytt.


Morten Joachim

Morten Joachim er en multikunstner fra Oslo Øst, nærmere bestemt Vestli som hadde sitt profesjonelle gjennombrudd som dramatiker og instruktør ved Riksteatret i 2013, i løpet av 5 år har han hatt en lynkarriere med oppsetninger ved de fleste av landets hovedscener, både som dramatiker og instruktør, skuespillere ved Riksteatret, komponist til teater og gir nå altså ut sitt første album. Karrieren kuliminerte sist vinter med tilbud om å overta det kunstneriske ansvaret for Haugesund Teater hvor Morten startet sitt åremål på 5 år på tre dagers varsel 17 november 2017.

2823760 2
2823760 3
2823760 4
2823760 5
Vilde Bakkevig
Markedsansvarlig