Komedie/Romantikk
|
24.10.19

En midtsommer-nattsdrøm

SE TRAILER

Et orkester i verdensklasse, fem fenomenale skuespillere og Stormen-regissør Erlend Samnøen kaster seg over Shakespeares lattervekkende og undrende skuespill på selveste Staalehuset!

Passer for: Voksne

Billetter

Torsdag 24. Oktober
Staalehuset
Fredag 25. Oktober
Staalehuset
Lørdag 26. Oktober
Staalehuset

OM
FORESTILLINGEN

Det har kommet oss for øre at folket på Haugalandet har savnet klassisk teater. Vel - så la oss gi dere det. Men vi vil gi dere mer. Mye mer. Vi vil gi dere en helhetsopplevelse. "En midtsommernatts drøm" er William Shakespeares mestspillende komedie og er en symbiose av en forviklingskomedie og et filosofisk skråblikk på den menneskelige natur. Dette er historien om hvordan et knippe unge mennesker, i et forsøk på å leve ut sitt forbudte kjærlighetsliv, rømmer fra sine foreldre og ut i skogen. Der blir de forhekset, eller rettere sagt dopet ned av alven Puck. Det skaper kaos og vi blir vitne til en frustrerende og lattervekkende kamp om kjærligheten.

Med oss på laget har vi fått med oss fiolinisten Bjarte Eike og hans fantastiske orkester fra prosjektet "The Alehouse Sessions". Sammen med regissør Erlend Samnøen, som sto bak den sagnomsuste "Stormen" på Vibrandsøy i 2016 skal de gjøre om Staalehuset, nærmere bestemt Tønneloftet til en skog av mennesker og musikk. Puck og de fire ungdommene løper rundt på jakt etter hverandre - og seg selv - og og finner kanskje aldri veien ut av skogen, som i vår versjon består av publikum. Det blir fantastisk musikk, sang og dans og skuespill, i en visuelt vill og vakker oppsetning. Hvis du ikke lar deg underholde av dette - da kan vi rett og slett ikke hjelpe deg.

PÅ SCENEN

Gunnar Eiriksson

Inga Ibsdotter Lilleaas

Ane Skumsvoll

Stine Robin

Kristian Berg Jåtten

Janna Kari

Bjarte Eike

Steven Player

Hans Knut Sveen

Milos Valent

Helge Nordbakken

Fredrik Bock

Lundberg Johannes

Per Buhre

Thomas Guthrie

Snorre Bjerck

KUNSTNERISK TEAM

Manus og regi: Erlend Samnøen

Produsent: Monika Salhus Bjerke

Scenografi: Olav Myrtvedt

Musikalsk leder: Bjarte Eike

Kostymedesign: Solveig Bygdnes

Lysdesign: Ingeborg Staxrud Olerud