Komedie/Barneteater
|
12.05.22

Instamamma

Instamamma er vårens store familieforestilling på HAUT scene. Ta med deg barna og møt Instamamma og hennes tilsynelatende perfekte familie. Vi garanterer en god latter for både store og små!

Spilletid: 1 time, ingen pause

Passer for: Barn 8+

Billetter

Lørdag 28. Mai
HAUT scene
Søndag 29. Mai
HAUT scene

OM
FORESTILLINGEN

Lille Sol er snart 9 år. Hun bor sammen med mamma, pappa og storesøster Samantha på 13. Hjemme er det skikkelig fint; pyntefint. Det må være skikkelig pyntefint, for mamma er influenser på Instagram. Instamamma heter hun visst der. Storesøster elsker å være med på mamma sine instabilder i nye klær som mamma har bestemt, men Lille Sol synes liksom ikke det er så gøy lenger. Hun vil bestemme selv hva hun skal ha på seg, og hun vil ihvertfall bestemme hvordan bursdagskaka skal se ut! Alle synes Sol liksom er så heldig som får nye klær og pene leker hele tiden, men Sol ville ikke ha dem. Sol har fått en ny venn som heter Marco. Marco er rar. Han bor med bestemora si, og de har det skikkelig rotete. Men han får gjøre nesten hva han vil, han! Når det nærmer seg Sols bursdag, skjer det noe rart. Har bestemora til Marco magi?

Program finner du her: https://haugesundteater.no/program-instamamma

Haugesunds Avis

av Ida Høy og Ensemblet

Regissør: Ida Høy, Scenografi og Kostymedesign: Gjermund Andresen, Maskedesign: Helena Marie Andersson, Lys: Ole Frederik Melhuus Olderkjær, Lyddesign: Thomas Sæløen, Musikk: Thomas Bye, Thomas Sæløen og ensemblet, Rekvisitør: Marianne Melhuus Olderkjær

På scenen: Ane Skumsvoll, Thomas Bye, Henrik Bjelland, Oda Østenstad Fjell