Komedie/Barneteater
|
12.05.22

Instamamma

SE TRAILER

Instamamma er årets store familieforestilling på HAUT scene. Ta med deg barna og møt Instamamma og hennes tilsynelatende perfekte familie. Vi garanterer en god latter for både store og små!

Spilletid: 1 time, ingen pause

Passer for: Barn 8+

Billetter

Ingen billetter tilgjengelig for øyeblikket.

OM
FORESTILLINGEN

Møt familien til Instamamma! Selve definisjonen på #familielykke!

Minstejenta Lille Sol er snart 9 år, og Instamamma arrangerer en helt perfekt, sponset beautybursdag. Å være influenser er en heltidsjobb, og det er mye som skal ordnes til den store dagen. Det er bare litt synd at Sol møter Marco akkurat nå. Marco med den rare bestemora, som har ku på badet og høner i køysenga, og som setter griller i hodet på Lille Sol.
Plutselig vil Sol ha langpannekake, flasketuten peker på og kjæledyr i gave. En helt vanlig bursdag? Overhodet ikke noe for Instamammas følgere! Og hva vil sponsorene si? Det er rigget for et aldri så lite oppgjør mellom influenser og 9-åring.

Med en stor dose humor, ørlite galskap og litt magi setter vi influenserverdenen helt på spissen. Vi kan ikke love at din instaverden blir den samme igjen.

Program finner du her: https://haugesundteater.no/program-instamamma

Haugesunds Avis

av Ida Høy og Ensemblet

Regissør: Ida Høy, Scenografi og Kostymedesign: Gjermund Andresen, Maskedesign: Helena Marie Andersson, Lys: Ole Frederik Melhuus Olderkjær, Lyddesign: Thomas Sæløen, Musikk: Thomas Bye, Thomas Sæløen og ensemblet, Rekvisitør: Marianne Melhuus Olderkjær

På scenen: Ane Skumsvoll, Thomas Bye, Henrik Bjelland, Oda Østenstad Fjell