Komedie
|
01.10.20

Kafka på NAV

Nå også som stream! Høstens satsing på Haugesund Teater er en reinspikka komedie. Velkommen til vårt parallelle, ferskenfargede, NAV-univers. Velkommen til Etaten! Søndag 13.desember kjører vi Kafka på NAV som stream, for alle som ikke rakk å kjøpe seg billett - eller for de som vil se den en gang til.

Passer for: Voksne

Billetter

Ingen billetter tilgjengelig for øyeblikket.

OM
FORESTILLINGEN

Vær vennlig å stille deg i kø.
Etaten har som målsetting at ingen skal oppleve unødig ventetid om det kan unngås - men du vet, prosessen må gå sin gang.

Kafka på NAV er en gjennomført komedie, med utgangspunkt i et univers det fleste av oss har et forhold til, nemlig NAV.

Vi gjør om hele HAUT scene til et parallellt NAV-univers, og inviterer deg inn på vår versjon av et NAV-kontor, nemlig ETATEN.
Hvor det hele ender kan vi ikke si noe om, men vi lover at vi skal gi deg en teateropplevelse du sent kommer til å glemme.

Billettene til Kafka på NAV ble revet bort, og søndag 13.desember kan du se stykket som stream!Kafka på NAV er en nyskreven absurd komedie av Kjøllmoen/Vedel.
Duoen, som forøvrig står bak Heddanominerte "Sånne som oss", består av Henriette Vedel og den utflyttede Karmøybuen Leiv Arne Kjøllmoen."Direktivene er klare:
Hvis vi ikke får implementert tilstrekkelig med demotiverende tiltak, og får flere brukere ut av systemet, blir det umulig å oppnå den effektiviseringen av produksjonen som hver enhet er pålagt."

"Åh!
Nå har jeg det!!
Hva hvis vi henter inn de der peruanske indianerne nede fra gaten, dere vet, de der som spiller panfløyte nede på torget?
Og lar dem spille «My heart will go on» med Celine Dion på panfløytene sine, til alle brukermøtene?"

«Tenker du at de sånn skal stå inne på kontorene og spille, eller hva tenkte du?»

«Ja? Kanskje rett bak brukerne? Sånn litt for tett på?
Det virket jo på telefon? Vi fikk jo redusert antallet veldig da vi startet med panfløyter som ventemusikk.»

Haugesunds Avis

Covid-19/åpen billett:

Vi opprettholder smittevern på forestillingene. Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller føler deg generelt dårlig, ber vi om at du holder deg hjemme. Får du senere konstatert at luftveissymptomene ikke var smitte av Covid-19 får du nye billetter av oss, så sant vi har ledige plasser på den aktuelle forestillingen.

Les mer her: https://haugesundteater.no/nyh...


MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV