Drama/Komedie
|
25.01.19

Verda er ein skandale

SE TRAILER

En historie om å flytte på landet av Agnes Ravatn, forfatteren av bestselgeren "Fugletribunalet". Med Siren Jørgensen, Ane Skumsvoll og Sandra Kolstad på scenen.

Spilletid: 1 time og 30 minutter, ingen pause

Passer for: Voksne

Billetter

Fredag 25. Januar
Stord Kulturhus
Lørdag 26. Januar
Tysværtunet
Onsdag 30. Januar
Festiviteten, Hovedscenen

OM
FORESTILLINGEN

Etter et hektisk tiår i hovedstaden tar Agnes Ravatn mann og baby med seg fra Frogner og flytter til den vesle vestlandsbygda Valevåg for å roe ned i permisjonstida. I et forfallent småbruk uten internett, omkranset av skog, fjell og sauer, milevis unna kulturandedammen i Oslo, snirkler dagene seg sakte forbi for den lille familien. Kveldene går med til å drikke vin og samtale med den nærmeste naboen: vennen og forfatterkollegaen Einar Økland. "Verda er ein skandale" handler om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet.

Med oss har vi fått heddaprisvinnende dramatiker og regissør Toril Solvang. Musikken blir komponert og fremført live av Sandra Kolstad, aktuell med den kritikerroste "Life goes on" av Rolf Kristian Larsen på Det Norske Teatret. På scenen møter vi også de fenomenale skuespillerne Siren Jørgensen fra Stord og Ane Skumsvoll. Sammen skal de forsøke og fange essensen av Agnes Ravatns refleksjoner og bringe dem til scenen. Er egentlig vestlendinger bedre på ironi enn østlendinger?

PÅ SCENEN

Siren Jørgensen

Ane Skumsvoll

Sandra Kolstad

KUNSTNERISK TEAM

Regi og dramatiker: Toril Solvang

Scenografi og kostyme: Marcus Olson

Kostymesyer: Augusta Chavarria Persson

Lysdesign: Sofie Anderson

Lyddesign: Stig Morten Sørheim

Maske: Unni Gjerde

Komponist og musiker: Sandra Kolstad

TEKNISK

Scenemester: Ole Frederik Pedersen

Inspisient: Vibecke Nes Vigre

Produsent: Monika Salhus Bjerke