Presserom

Strålende kritikker for En Midtsommernattsdrøm på Tønneloftet

STRÅLENDE KRITIKKER og KORT SPILLEPERIODE

Med strålende kritikker i Haugesund Avis, Stavanger Aftenblad og NRK ønsker Haugesund Teater velkommen til en kort og intens spilleperiode. Publikum har i skrivende øyeblikk kun 5 muligheter igjen til å få med seg denne storsatsningen. At publikum blir ønsket velkommen av hele vårt ensemble i det dørene åpnes ser ut til å ha en god effekt på forholdet mellom sal og scene. På premieren satt latteren og applausen løst. Det hele ble belønnet med trampeklapp, to femmere på terningen i Haugesund avis og Stavanger Aftenblad og en flott anmeldelse fra NRK.

INTERNASJONALT SUS

Basert på responsen fra premierepublikummet og pressens tilbakemeldinger er det tydelig at publikum forstår at Bjarte Eikes orkester, Barokksolistene er med på å gjøre opplevelsen til noe man ikke vanligvis finner på mindre regionteatre. Deres samarbeid med regissør og manusforfatter Erlend Samnøen gir et internasjonalt sus over prosjektet som står i stil med HAUTs arbeid med å synliggjøre seg som den viktigste leverandøren av profesjonell scenekunst i nordfylket.

SHAKESPEARE ER LETT

Det kunstneriske teamet bak forestillingen evner å formidle Shakespeare så alle kan forstå og gjør at det er lett å gå i teater. Når ensemblet i tillegg får med seg hele salen på allsang i ekte sjantistil viser de at de kjenner sitt publikum på innpusten.

STAALEHUSET 100 år

Gjennom sin hyppige bruk av alternative scenerom i Haugesund har HAUT blitt en spesialist på det man kaller stedsspesifikk scenekunst. E-verk, Rådhuset, brannstasjonen og Vibrandsøy for å nevne noen. Staalehuset fyller i år 100 år og kom nærmest som en gave til dette prosjektet. Bygget er en viktig del av historien om Haugesund og fungerer i disse dager som en tidsmaskin for HAUTS storproduksjon.

Kom til oss og «Gå hjem med godfølelsen»

ANMELDELSER

STAVANGER AFTENBLAD https://www.aftenbladet.no/kultur/i/b5dy5d/dra-til-haugesund-pa-teater

NRK: https://www.nrk.no/kultur/anmeldelse_-en-midtsommernattsdrom_-haugesund-teater-1.14756902

HAUGESUND AVIS: https://www.h-avis.no/puls/kultur/haugesund/sprelsk-og-vittig-shakespeare-pa-staalehuset/r/5-62-892752

Les mer om forestillingen:

https://haugesundteater.no/forestilling/en-midtsommernattsdrom

2936432 2
2936432 3
2936432 4
2936432 5
2936432 6
2936432 7
2936432 8
2936432 9